Com fer calçots a la brasa i al forn

 

Com es fan els calçots? No saps com i on fer la teva calçotada? Perquè veuràs, hi ha diferents maneres de cuinar els calçots per a aconseguir un resultat final bo i de qualitat. Les més comunes són fer els calçots a la brasa o al forn. Totes dues opcions ofereixen una cocció perfecta del producte conservant totes les seves propietats; ideal per a menjar-los a casa o a l’aire lliure, si es cuinen al forn o en una barbacoa. En aquest article volem que conegueu pas a pas les dues maneres de cuinar-los. A continuació, descobreix com fer els calçots a la brasa o al forn.

Com fer calçots a la brasa?

Si et preguntaves com fer els calçots a la barbacoa, has arribat al lloc indicat. Ves preparant la graella perquè aquesta recepta és tan fàcil i deliciosa que voldràs fer calçots a la brasa com més aviat millor:

1. El primer que s’ha de fer per a cuinar els calçots en una barbacoa és preparar-los perquè puguin col·locar-se en les brases. És necessari tallar les fulles dels calçots i treure la primera capa de l’aliment, després és important rentar-los bé per a extreure la terra o la brutícia que puguin tenir. En aquest moment també podem anar preparant la barbacoa per als nostres calçots, de manera que el foc estigui ben viu i perfecte per a introduir-los.

2. El següent pas és col·locar els calçots en la graella de la nostra barbacoa. S’han de posar uns al costat dels altres, amb les fulles en la part superior i les arrels en la zona inferior. En el cas de tenir una graella doble, s’han de dipositar en els dos costats, posant les fulles en la part exterior i les arrels en el centre, tocant-se entre sí. És important que els calçots estiguin ben atapeïts en la barbacoa per a tenir una bona cocció. Hem de deixar-los al foc de les brases uns minuts, fins que el calçot vagi deixant anar l’aigua; seguidament li donarem la volta a la graella perquè es vagin coent per l’altre costat. Els calçots estaran llestos quan tinguin la capa exterior negra i l’interior tendre i cuinat.

3.Per a poder treure els calçots de la graella de la nostra barbacoa s’han d’agafar per la part de les fulles per a evitar cremar-se, i seguidament els haurem d’embolicar en paper de diari, on es conserven amb la seva pròpia calor i es deixen reposar durant una llarga estona. Posteriorment es dipositen sobre les teules i a menjar!

▷ Aconsegueix ja el teu Pack Calçotada amb Enviaments Gratuïts! El pack amb més salsa del mercat. Comprar Pack Calçotada

Com fer calçots al forn?

Si no disposeu d’una barbacoa o els voleu fer en el forn de casa, en la vostra pròpia cuina, la manera més idònia és fer els calçots al forn. A continuació us donem les pautes per a fer-los de la millor manera possible:

1. Per a cuinar els calçots al forn, primer s’han de netejar, tallar part de les fulles verdes, extreure l’arrel i eliminar les primeres capes de la ceba, així serà més fàcil fer-los i menjar-los posteriorment.

2. A continuació, es col·loquen els calçots un al costat de l’altre sobre una graella de forn. Sota us recomanem posar una safata amb paper de plata per a evitar embrutar el forn amb l’aigua que s’anirà desprenent durant la cocció del mateix calçot. Quin és el temps de cocció per a aquesta recepta? Els calçots hauran d’estar a màxima potència durant 30 minuts aproximadament. Passada mitja hora, haurem de donar-los la volta i deixar-los dins del forn uns minuts més fins que estiguin tendres per totes dues parts.

3. L’últim pas és treure’ls i embolicar-los en paper de diari perquè es mantinguin ben calents. 

 

Si fer els calçots a la brasa o al forn no són opcions a les quals pots recórrer, et proposem altres maneres fàcils de cuinar calçots a casa amb les quals aconseguiràs un resultat deliciós.

En Ferrer ens encarreguem de preparar-ho tot al detall perquè tu no hagis de preocupar-te més que per preparar els calçots i gaudir d’ells. Volem convèncer-te explicant-te 5 avantatges de per què el Pack Calçotada Ferrer és la millor opció per a no renunciar enguany a viure aquesta experiència. 

 
▷ Emporta’t ja l’únic Pack Calçotada del mercat amb Enviaments Gratuïts! A més, amb quasi 2kg de salsa. Comprar Pack Calçotada

 

No hi ha comentaris

Publicar un comentari