5 avantatges dels nostres Packs de Calçots a domicili

 

Ja ens trobem en plena temporada de calçots! Ara és el moment perfecte per a realitzar una bona calçotada amb la família i els amics. Tot i això, sabem que pot ser difícil organitzar-se per a adquirir tots els elements necessaris per a celebrar aquest esdeveniment culinari tan especial. Per aquest motiu volem indicar-vos 5 avantatges pels quals el nostre Pack de calçots a domicili és la solució a tots els problemes que poden sorgir a l’hora de muntar una bona calçotada.

1. Calçots collits el mateix dia de l’enviament

El més important per a celebrar una calçotada és disposar d’un producte excel·lent. A Ferrer coneixem la importància d’adquirir productes frescos de primera qualitat, per això, en Vicenç cull els calçots el mateix dia de l’enviament, perquè pugueu gaudir d’un producte acabat de recol·lectar. Al Pack Calçotada podeu escollir entre 100, 150 o 200 calçots. Volem oferir totes les facilitats possibles perquè tingueu el millor producte a la vostra disposició.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
▷ Aconsegueix ja el teu Pack Calçotada amb Enviaments Gratuïts! El pack amb més salsa del mercat. Comprar Pack Calçotada

2. Un Pack molt complet

Per a fer una autèntica calçotada és imprescindible disposar de guants, pitets i salseres, però si a més afegim tovallons, tovalloletes humides i estovalles, el Pack calçotada de Ferrer es converteix en el més complet del mercat! No dubteu que amb aquest Pack tothom tindrà tots els complements necessaris per a gaudir al màxim d’una autèntica calçotada.

3. El Pack amb més salsa del mercat

L’autèntica Salsa Calçots és, sens dubte, la de Conserves Ferrer. Al llarg dels anys aquest producte ha destacat pel seu exquisit sabor i la qualitat dels seus ingredients com l’ametlla, el tomàquet i l’oli d’oliva. És una salsa elaborada amb mètodes artesanals, sense conservants ni colorants. El Pack calçotada de Ferrer inclou 6 unitats de 320gr., quasi 2 kg de l’autèntica Salsa de Calçots! El Pack calçotada amb més salsa del mercat.

4. Opció de transport gratuït

El nostre objectiu és que rebeu els calçots frescos per a la vostra calçotada, per això si efectueu la comanda abans de les 13:00 hores de dilluns a dijous, la rebreu a l’endemà i de manera totalment GRATUÏTA. En cas que vulgueu rebre el Pack Calçotada el dissabte, la comanda s’haurà de realitzar abans de les 13:00 hores del divendres i tindrà un cost addicional de 12,00 €.

▷ Emporta’t ja l’únic Pack Calçotada del mercat amb Enviaments Gratuïts! A més, amb quasi 2kg de salsa. Comprar Pack Calçotada

5. Enviaments a tota la Península*

Sigueu d’on sigueu i visqueu on visqueu, des de Ferrer volem que gaudiu d’una autèntica calçotada, per això enviem el Pack Calçotada de manera GRATUÏTA a tota la península.

 

 

 

No hi ha comentaris

Publicar un comentari