CONDICIONS DE VENDA

Enviaments

Els enviaments són gratuïts i es rebran en 24 hores d’acord amb els següents requisits:

Els lliuraments es realitzaran de dimarts a divendres. Les comandes realitzades el dijous a partir de les 13.00h es rebran dimarts de la propera setmana.

Lliuraments especials en dissabte disponibles:

Tindran un cost addicional de 12€ i s’haurà de realitzar la comanda abans de les 13.00h de divendres.

Devolucions

D’acord amb l’article 103 de la llei general de consumidors i usuaris, no s’accepten devolucions del producte.

L’acceptació de les condicions de venda implica l’acceptació de la política de privacitat.

Pagament

Pots pagar de forma segura amb targeta de crèdit.

Gràfic d'enviaments_CAT

Les presents Condicions Generals regulen l’adquisició dels productes oferts en el lloc web salsacalsots.com, del qual és titular  FERRER TRADICIONAL SA (d’ara endavant, FERRER TRADICIONAL – ARTESANAL).

L’adquisició de qualssevol dels productes comporta l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les Condicions Generals que s’indiquen, sense perjudici de l’acceptació de les Condicions Particulars que poguessin ser aplicable en adquirir determinats productes.

Aquestes Condicions Generals podran ser modificades sense notificació prèvia, per tant, és recomanable llegir atentament el seu contingut abans de conducta a l’adquisició de qualsevol dels productes oferts.

 

 

FERRER TRADICIONAL – ARTESANAL, en compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l’informa que:

 • La seva denominació social és: FERRER TRADICIONAL SA.
 • El seu nom comercial és: FERRER TRADICIONAL – ARTESANAL.
 • El seu CIF és: A65838518.
 • Su domicilio social está en: Pl. Santa Ana Ctra. de Santpedor en Navarcles, km 4 08251 Santpedor, Barcelona (España).
 • Està inscrita en el Registre Mercantil de BARCELONA T 43295 , F 50, S 8, H B 423477.

 

 

Per a comunicar-se amb nosaltres, posem a la seva disposició diferents mitjans de contacte que detallem a continuació:

 • Tel: 938272512.
 • Email: admin@salsacalsots.com.

Totes les notificacions i comunicacions entre els usuaris i FERRER TRADICIONAL – ARTESANAL es consideraran eficaços, amb caràcter general, quan es realitzin a través de qualsevol mitjà dels detallats anteriorment.

 

 

Els productes oferts, juntament amb les característiques principals dels mateixos i el seu preu apareixen en pantalla.

FERRER TRADICIONAL – ARTESANAL es reserva el dret de decidir, a cada moment, els productes  que s’ofereixen als Clients. D’aquesta manera, FERRER TRADICIONAL – ARTESANAL podrà, en qualsevol moment, afegir nous productes i/o serveis als oferts actualment. Així mateix FERRER TRADICIONAL – ARTESANAL es reserva el dret a retirar o deixar d’oferir, en qualsevol moment, i sense previ avís, qualssevol dels productes oferts.

Una vegada dins de salsacalsots.com, i per a accedir a la contractació dels diferents productes, l’Usuari haurà de seguir totes les instruccions indicades en el procés de compra, la qual cosa suposarà la lectura i acceptació de totes les condicions generals i particulars fixades en salsacalsots.com.

 

 

PRODUCTES

FERRER TRADICIONAL – ARTESANAL pretén garantir la disponibilitat de tots els productes que estan publicitats a través de salsacalsots.com. No obstant això, en el cas que qualsevol producte sol·licitat no estigués disponible o si el mateix s’hagués esgotat, se l’informarà el client al més aviat possible per via electrònica.

De no trobar-se disponible el producte, i havent estat informat d’això el consumidor, FERRER TRADICIONAL – ARTESANAL podrà subministrar un producte de similars característiques sense augment de preu, i en aquest cas, el consumidor podrà acceptar-lo o rebutjar-lo exercint el seu dret de desistiment i resolució del contracte.

En cas d’indisponibilitat de la totalitat o part de la comanda, i el rebuig dels productes de substitució pel client, el reemborsament prèviament abonat, s’efectuarà mitjançant la mateixa forma de pagament.

 

 

Per a realitzar qualsevol compra en www.sansisans.com, és necessari que el client sigui major d’edat.

Els passos a seguir per a realitzar la compra són:

 1. Seleccionar el producte/s.
 2. Especificar quantitat i extres
 3. Donar link a ‘Afegir al carret’.
 4. Introduir dades d’enviament i facturació en el cas que aquesta última sigui diferent.
 5. Introduir notes de la comanda (opcional).
 6. Triar mètode de pagament.
 7. Acceptar els termes i condicions i la política de privacitat.
 8. Realitzar la comanda.
 9. Recepció via mail de confirmació.

 

El contracte s’arxivarà electrònicament.

Així mateix és recomanable que el client imprimeixi i/o guardi una còpia en suport durador de les condicions de venda en realitzar la seva comanda, i també del comprovant de recepció enviat per FERRER TRADICIONAL – ARTESANAL per correu electrònic.

FACTURACIÓ

S’enviarà factura si el client així ho sol·liciti.

 

 

DURACIÓ

Fins al lliurament de la comanda.

CANCELACIÓ

No es podrà cancel·lar la comanda una vegada s’hagi iniciat el procés d’enviament.

 

 

PRODUCTES

La comanda serà lliurada en el domicili designat pel client en el moment de la contractació segons la modalitat triada.

L’àmbit de lliurament recull les següents zones: Espanya peninsular.

FORMES I TERMINIS DE LLIURAMENT

 1. Transport:

Els productes es rebran en 24 hores d’acord amb els següents requisits:

 • Els lliuraments es realitzaran de dimarts a divendres.
 • Les comandes realitzades el dijous a partir de les 13.00h es rebran dimarts de la setmana vinent.
 • Lliuraments especials en dissabte disponibles: s’haurà de realitzar la comanda abans de les 13.00h de divendres.

 

 

Los precios de los productos y servicios que se recogen en salsacalsots.com vindran expressats en Euros tret que s’expressi el contrari i estaran garantits durant el temps de validesa d’aquests, excepte error d’impressió i sigui com sigui la destinació de la comanda.

PRODUCTES

Els preus finals de tots els productes, (i en el seu cas, els preus finals per unitat de mesura, quan sigui obligatori) al costat de les seves característiques, les ofertes, descomptes, etc., es reflecteixen en cadascun dels articles que apareixen en el catàleg de salsacalsots.com.

 • Els productes tenen l’IVA inclòs.
 • El tipus d’IVA és del 10%, en el cas d’alguns productes agrícoles és del 4%, s’especificarà en el procés de compra.
 • Despeses d’enviament són gratuïts
 • Altres despeses addicionals: Lliuraments especials en dissabtes tindrà un cost addicional de 12€.

Els preus dels productes poden variar en qualsevol moment. En aquest cas, el preu a aplicar serà el vigent en la data de realització de la comanda. De qualsevol manera, el cost final serà comunicat al client en el procés de compra electrònica abans que aquest formalitzi la seva acceptació.

 

 

Posem a la seva disposició aquestes formes de pagament:

 1. Per targeta de crèdit o dèbit

Pot realitzar el pagament de manera immediata a través de la passarel·la de pagament segur SSL del nostre Banc. Si fos necessari realitzar qualsevol devolució o cancel·lació de la comanda, l’import es reemborsarà a través de la mateixa targeta de pagament.

 1. Per bizum

Durant el procés de compra s’indicarà el número de mòbil pel qual podrà realitzar el pagament havent d’indicar en el moment de realitzar la transacció el nom del client i número de comanda.

 

 

Segons estableix la normativa, el consumidor i usuari no podrà DESISTIR del contracte d’acord a l’art. 107.2 i 108 del RD1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text referit de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris.

Aquest dret de desistiment no és aplicable pel següent motiu:

 • Els contractes de subministrament de productes confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o, clarament personalitzats, o que per la seva naturalesa no puguin ser retornats o puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.

 

 

Per a interposar qualsevol queixa o reclamació davant FERRER TRADICIONAL – ARTESANAL el client haurà de dirigir-se al departament d’atenció al client bé en el número de telèfon 938272512, bé a través de l’adreça de correu electrònic admin@salsacalsots.com.

Segons la Resolució de litigis en línia en matèria de consum de la UE i conforme a l’Art. 14.1 del Reglament (UE) 524/2013, l’informem que la Comissió Europea facilita a tots els consumidors una plataforma de resolució de litigis en línia que es troba disponible en el següent enllaç: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

 

 

Les condicions presents es regiran per la legislació espanyola vigent.

La llengua utilitzada serà el Castellà.