Descobrint l’autèntica Salsa Calçots de Ferrer

La xocolata per als xurros, l’allioli per a la paella, la soia per al sushi, la nata per a les maduixes… Si alguna cosa ens demostra la cultura gastronòmica popular és que els duos perfectes existeixen. No obstant això, si hi ha un que encapçala aquesta llista és, sens dubte, la combinació més necessària, deliciosa i més nostra que hi ha: l’autèntica salsa de calçots Ferrer per als calçots. Tenim proves i cap dubte.

Avui descobrirem els secrets de la salsa calçots. En aquest blog hem parlat molt dels calçots, del seu origen i sobre com cuinar-los i, molt important en aquests moments, de les diferents maneres de cuinar calçots a casa. I, si bé és cert que podem variar la manera de cuinar els calçots, hi ha una cosa que les regles d’una bona calçotada impedeixen canviar: l’acompanyament perfecte per als calçots. I aquest acompanyament té nom i cognoms: l’autèntica Salsa Calçots Ferrer!

La salsa de calçots Ferrer no sols és un imprescindible d’una calçotada, sinó que també és una salsa perfecta per a acompanyar tota mena de verdures, com a adreç per a amanides o per a aportar un toc deliciós al peix. I no ho diem nosaltres (que també), sinó vosaltres! La salsa per a calçots Ferrer s’ha convertit ja en tot un clàssic de la gastronomia catalana i de tota calçotada.

▷ Aconsegueix ja el teu Pack Calçotada amb Enviaments Gratuïts! El pack amb més salsa del mercat. Comprar Pack Calçotada

I què passa amb la Salsa Romesco Ferrer?

La salsa romesco és una de les salses típiques de Catalunya, originària, més concretament, de Tarragona. La salsa romesco tradicional és la que s’usava per a acompanyar els calçots, i així continuen fent-ho moltes persones. No obstant això, en Ferrer vam voler diferenciar entre salsa calçots i romesco i vam modificar els ingredients de la salsa romesco per a perfeccionar-la i crear la companya definitiva per als calçots. El resultat va ser la nostra Salsa Calçots Ferrer.

La salsa romesco Ferrer, no obstant això, elaborada de manera artesanal, amb ingredients de qualitat i sense conservants ni colorants, continua sent una opció deliciosa per a servir amb carns, verdures i peixos.

Ingredients de la salsa de calçots

La nostra salsa calçots Ferrer ha passat a considerar-se, gràcies al consumidor, com l’autèntica salsa de calçots. Està feta a base d’ingredients mediterranis i naturals, com el tomàquet, l’oli d’oliva, les ametlles i l’all i cuinada seguint la recepta tradicional de Ferrer: seguint mètodes artesanals per a assegurar el seu autèntic sabor tradicional i tan característic.

Sabies que tots nostres Packs Calçotada Ferrer inclouen moooolta de l’autèntica Salsa Calçots Ferrer? En Ferrer hem pensat en tots els detalls perquè enguany puguis sumar-te amb nosaltres a celebrar la tradicional calçotada catalana i no podíem oblidar-nos d’incloure la companya perfecta per als calçots.

▷ Emporta’t ja l’únic Pack Calçotada del mercat amb Enviaments Gratuïts! A més, amb quasi 2kg de salsa. Comprar Pack Calçotada
No hi ha comentaris

Publicar un comentari