Menjar calçots a Madrid, Sevilla o València és possible amb Ferrer

A hores d’ara, els qui formem l’equip de Ferrer ja hem gaudit d’una deliciosa calçotada. I fins i tot, més d’una! La calçotada és el nostre esdeveniment social i gastronòmic favorit de l’any.

Enguany, ens hem vist obligats i obligades a adaptar-nos a les restriccions pertinents i respectar les mesures necessàries. Aquest fet no ha impedit que poguéssim celebrar una #CalçotadaResponsable (com l’hem nomenat enguany en Ferrer) i gaudir-la com sempre.

Com anàvem a deixar a algú sense la possibilitat de gaudir d’aquest ritual? En Ferrer hem treballat intensament perquè, estiguis on estiguis, puguis celebrar una autèntica i completa calçotada. Així que, si vius fora de Catalunya i vols gaudir d’una calçotada, tens dues opcions. Una: donar-li mil voltes al cap pensant on menjar els calçots i la seva salsa seguint la recepta tradicional a la ciutat en la qual estiguis. Dos: optar per rebre a casa el Pack Calçotada Ferrer amb calçots frescos, l’autèntica salsa Ferrer i tot el que necessites per a gaudir d’una calçotada.

Continua llegint per a descobrir què et proposem nosaltres per a menjar una deliciosa calçotada en algunes ciutats.

▷ Demana JA el teu Pack Calçotada amb Enviaments Gratuïts! El pack amb més salsa del mercat. Comprar Pack Calçotada

On menjar calçots a Madrid?

I si et diem que… A la teva casa? No és necessari que investiguis tots els resultats de Google buscant on menjar els millors calçots a Madrid. L’aposta més segura és que els facis tu a casa. I, tenint en compte la situació actual, a més de segura, aquesta opció és també la més recomanable.

En Ferrer hem preparat un Pack Calçotada pensant en tot el necessari perquè puguis gaudir-la a casa. I quan diem en tot, és en TOT. Calçots naturals, la deliciosa salsa calçots Ferrer i tots els complements. A més, és molt fàcil cuinar-la! En el nostre blog trobaràs el pas a pas per a cuinar els calçots a casa de diferents maneres i informació de com aprofitar el que et sobri (si és que et sobra alguna cosa).

Menjar calçots a Sevilla

En pocs dies, el nostre Pack Calçotada recorrerà km i km fins a arribar a la teva casa. Perquè, per descomptat, també arribem a les ciutats més allunyades d’on surten els nostres calçots! És en aquestes ciutats més allunyades en les quals la tradicional calçotada no és tan coneguda i, per tant, és més difícil, o fins i tot impossible, trobar en els comerços pròxims calçots i els altres elements que fan de la calçotada una millor experiència (com la salsa). Així que, a la pregunta que possiblement t’hauràs fet (“on menjar calçots a Sevilla?”), tenim la solució: a casa amb Ferrer!

Menjar calçots a València

Fins i tot en ciutats pròximes en les quals la tradició de la calçotada és més coneguda i fins i tot celebrada per molts i moltes, pot ser complicat trobar calçots i la salsa indicada per a ells. Per això, la nostra opció més recomanada continua sent optar pel Pack Calçotada Ferrer que inclou tot el necessari perquè no hagis de preocupar-te per res: calçots recol·lectats el mateix dia de l’enviament, l’autèntica salsa calçots Ferrer, pitets, tovallons, guants, tovalloletes i molt més.

Encara ets a temps de sumar-te a la #CalçotadaResponsable que et proposem des de Ferrer enguany. T’animes? Recorda: amb Ferrer, celebra una deliciosa calçotada estiguis on estiguis.

▷ Porta’t ja l’únic Pack Calçotada del mercat amb Enviaments Gratuïts! A més, amb gairebé 2kg de salsa. Comprar Pack Calçotada
No hi ha comentaris

Publicar un comentari