Temporada de calçots 2020: gaudeix dels seus últims dies amb el Pack Ferrer

La fi de la temporada de calçots 2020 gairebé ha arribat, però no patiu: encara sou a temps d’aconseguir el vostre Pack Calçotada Ferrer! Recordeu que aquest pack inclou quasi 2kg de la Salsa de Calçots Ferrer a més de tots els elements necessaris perquè tothom pugui gaudir d’una fantàstica calçotada.

La temporada de calçots 2020 va començar el mes de gener i finalitzarà, com és habitual, durant aquest mes d’abril. Així que us queden uns pocs dies per a fer les vostres comandes i gaudir d’un dia especial a casa celebrant una de les tradicions gastronòmiques catalanes més delicioses.

Des de Conserves Ferrer proporcionarem els calçots en la millor qualitat possible fins que en Vicenç, el pagès que s’encarrega de la collita dels calçots, consideri per finalitzada la temporada. Com sempre, la nostra confiança està basada en els pagesos, els professionals que coneixen el producte, la terra i el procés de creixement dels aliments.

Un cop finalitzada la temporada 2020, serà necessari esperar fins al pròxim hivern. Però, què podem fer si trobem a faltar els calçots aquests mesos? Doncs podeu adquirir durant tot l’any l’autèntica salsa de calçots Ferrer, i la podeu combinar amb tota mena de verdures i d’altres aliments, una opció genial per a substituir l’exquisit sabor dels calçots.

Us animem a aprofitar els últims dies que queden de mes per a organitzar la darrera calçotada de l’any a casa. Recordeu que en el nostre últim article us vam proposar 4 maneres diferents per a cuinar calçots a casa amb un resultat igual de bo. Què dieu? Us animeu a gaudir de la darrera calçotada 2020?

▷ Aconsegueix ja el teu Pack Calçotada amb Enviaments Gratuïts! El pack amb més salsa del mercat. Comprar Pack Calçotada
No hi ha comentaris

Publicar un comentari