Comprar calçots en Valencia

On comprar calçots a València? Te’ls portem a casa!

Ets amant de la calçotada però estàs fora de Catalunya i et preocupa quedar-te sense celebrar-la? En Ferrer ens hem proposat que absolutament ningú que ho desitgi, es quedi sense assaborir uns calçots frescos i de temporada, estigui on estigui.

Sabem que comprar calçots a València pot ser una tasca una mica complexa, ja que fins i tot en ciutats pròximes, en les quals la tradició de la calçotada és més coneguda i celebrada per molts i moltes, pot ser complicat trobar calçots frescos i la salsa indicada per a ells.

Per això, avui et presentem la nostra opció més recomanada per a comprar calçots a València: opta per fer la comanda online del teu Pack Calçotada Ferrer, que inclou tot el necessari perquè no hagis de preocupar-te per res: calçots recol·lectats el mateix dia de l’enviament, l’autèntica salsa calçots Ferrer, pitets, tovallons, guants i molt més.

▷ Aconsegueix ja el teu Pack Calçotada amb Enviaments Gratuïts! El pack amb més salsa del mercat. Comprar Pack Calçotada

Estàs a un clic de menjar calçots a València: frescos i a l’estil tradicional

Sí, així és. Menjar calçots a València frescos, saborosos i al pur estil tradicional, amb la seva salsa de sempre, és possible amb Ferrer.

Enguany no hi ha excuses per a celebrar una gran calçotada a València amb la teva família i amics. Ja pots menjar calçots a València fent la teva comanda online i triant el pack més encertat per als teus plans: des de 50 a 200 calçots acabats de recol·lectar, de l’horta a la teva taula!

Els calçots sense la seva salsa no són el mateix i per això preparem els nostres packs ben carregadets de l’autèntica Salsa Calçots de Ferrer. No oblidis que tenim el pack amb més salsa del mercat! Perquè la gaudeixis, assaboreixis, i et taquis totes les vegades que faci falta!

Com i quan rebràs els teus calçots a València?

L’on ho decideixes tu, ja que els nostres enviaments són gratuïts a tota la Península.

El quan rebràs els teus calçots a València dependrà del dia de la setmana i l’hora a la qual efectuïs la compra. Ja t’hem dit que els nostres calçots són frescos, els recol·lectem el mateix dia de l’enviament, per la qual cosa això afecta als terminis de lliurament. Si vols saber amb exactitud quin dia rebràs els teus calçots a València, trobaràs la informació exacta en el nostre apartat de Preguntes Freqüents.

I com et lliurem el teu Pack Calçotada? Amb tot allò que necessites per a viure 100% l’experiència! Els teus calçots naturals, l’autèntica Salsa Calçots Ferrer i terrines on servir-la, tovallons, pitets, tovalloletes humides, guants i fins i tot les estovalles! Això sí, enviem els nostres calçots en una caixa preparada per al seu transport; una vegada els rebis, l’ideal és que els treguis de la caixa i els col·loquis dempeus en alguna zona fresca i gens humida. Et recomanem que no els tapis o emboliquis, es mantindran perfectament fins a 7 dies.

I ja els tens! Prepara els teus calçots a la brasa, a la planxa o al forn amb les nostres receptes per a la teva calçotada a València.

Recorda: amb Ferrer, celebra una deliciosa calçotada estiguis on estiguis. Fes la teva comanda ara fent clic aquí.

▷ Emporta’t ja l’únic Pack Calçotada del mercat amb Enviaments Gratuïts! A més, amb quasi 2kg de salsa. Comprar Pack Calçotada
No hi ha comentaris

Publicar un comentari