Celebrem la 6a edició de #CalçotadesPelMon! Així van ser les anteriors edicions

 

La ja famosa Salsa Calçots Ferrer ha aconseguit posicionar a Ferrer com l’empresa líder a Espanya en la producció i comercialització d’aquest producte tradicional català. Amb la intenció d’expandir-la als mercats internacionals i permetre que persones de tots els racons del planeta puguin gaudir-ne, fa 6 anys l’empresa va inaugurar una campanya que ha anat augmentant seguidors any rere any: #CalçotadesPelMon!

En unes setmanes arrencarà la 6a edició d’aquest esdeveniment que, gràcies a la participació de casals, centres i associacions de catalans a l’estranger, aconsegueix portar la Salsa Calçots Ferrer i una activitat tan peculiar com una calçotada a ciutats de tot el món. Un esdeveniment que cada any es fa més gran! Els anys han fet que s’anessin sumant més i més ciutats. I, com més ciutats, més participants que tenen el plaer de conèixer aquesta tradició.

▷ Aconsegueix ja el teu Pack Calçotada amb Enviaments Gratuïts! El pack amb més salsa del mercat. Comprar Pack Calçotada

En 2018, en la 4a edició de #CalçotadesPelMon, va ser quan la campanya va créixer notablement i es va estendre fins per una vintena de ciutats. Alguns dels països als quals va arribar la Salsa Calçots Ferrer van ser Alemanya, Irlanda, Suïssa, Japó, Estats Units o Finlàndia.

L’any passat, la llista de països va seguir creixent però també el de ciutats. Frankfurt, Copenhaguen, Brussel·les, Berna, Dublín … Aproximadament 4.000 persones de diferents nacionalitats van assistir a una de les calçotades organitzades. Una llarga llista que esperem que en aquesta 6a edició torni a augmentar!

T’animem a seguir les nostres xarxes socials, i descobrir quins casals i associacions de catalans a l’estranger organitzen una calçotada amb Ferrer. Si la teva ciutat encara no n’organitza cap i vols sumar-te a aquesta festa, contacta’ns i t’ajudarem a difondre la tradició catalana arreu del món.

▷ Emporta’t ja l’únic Pack Calçotada del mercat amb Enviaments Gratuïts! A més, amb quasi 2kg de salsa. Comprar Pack Calçotada
No hi ha comentaris

Publicar un comentari

Descobreix més a www.c-ferrer.com
Segueix-nos a: