Calçotada popular a Sevilla

La calçotada és una bonica tradició catalana que cada cop més s’estén arreu del món. Aquest cop Sevilla va ser la ciutat on el passat 22 de febrer es va celebrar aquesta calçotada popular organitzada per Conserves Ferrer. Va tenir lloc al casal de Catalunya de Sevilla, on ja porten organitzant aquesta activitat des del 2015!

L’autèntica calçotada es va realitzar al parc de l’Alamillo, un espai perfecte on organitzar aquest esdeveniment culinari, i on van poder gaudir dels calçots les 150 persones que van acudir a la calçotada de Sevilla. Des de Conserves Ferrer vam enviar 150 packs de calçotada que comptaven amb: pitets per a tots els assistents, tovalloletes individuals i salseres. Tot això combinat amb una gran quantitat de pots de l’autèntica salsa de calçots Ferrer, un producte imprescindible per a sucar el calçot amb l’exquisida salsa de calçots Ferrer.

▷ Aconsegueix ja el teu Pack Calçotada amb Enviaments Gratuïts! El pack amb més salsa del mercat. Comprar Pack Calçotada

Des de l’organització també van incloure a l’àpat: botifarres, una varietat d’embotits catalans acompanyats de pa amb tomàquet, olives, truites de patates, pica-pica, tota mena de begudes i refrescos i per finalitzar, la tradicional crema catalana i cafès.

El casal de Catalunya de Sevilla, va ser l’encarregat d’organitzar l’espai i de muntar taules perquè totes les persones poguessin participar en aquesta experiència culinària. Gràcies a l’agradable clima i la increïble localització, tothom va poder gaudir d’una autèntica calçotada catalana, on van assistir els veterans que ja coneixen els calçots, i els nouvinguts, que van descobrir per primer cop, aquest tradicional aliment.

Si sou habitants de Sevilla i no us voleu perdre l’autèntica calçotada que el Casal de Catalunya de Sevilla prepara any rere any, seguiu-los a les seves xarxes socials per estar atents a tots els esdeveniments que realitzen a la ciutat de Sevilla.

Des de Conserves Ferrer sempre estarem disposats a oferir tots els productes necessaris per a què tothom pugui gaudir d’una calçotada pel món!

▷ Emporta’t ja l’únic Pack Calçotada del mercat amb Enviaments Gratuïts! A més, amb quasi 2kg de salsa. Comprar Pack Calçotada
No hi ha comentaris

Publicar un comentari

Descobreix més a www.c-ferrer.com
Segueix-nos a: