L’autèntica calçotada al Poble Espanyol

El dissabte 15 de febrer es va celebrar la 3ª edició de l’autèntica calçotada a Barcelona, en una de les localitzacions més conegudes i especials de la ciutat comtal, El Poble Espanyol. Aquest peculiar recinte construït a partir de la recreació de 117 edificis extrets d’algunes de les grans poblacions espanyoles, va ser l’escenari d’una massiva calçotada que va resultar un gran èxit.

A l’autèntica calçotada van acudir 1.400 persones, convertint-se en un esdeveniment multitudinari, ple de diversió i activitats. En aquesta celebració es podia optar per diferents menús, el més complet comptava amb 12 calçots per persona, incloent-hi la salsa de calçots Ferrer, pitets, botifarra a la brasa, un got de vi i pa. Un dinar excel·lent per una calçotada popular a la capital catalana. A més a més, l’esdeveniment va estar presidit per música en directe, que animava a tots els assistents a gaudir i a ballar a ritme de rumba.

 

▷ Aconsegueix ja el teu Pack Calçotada amb Enviaments Gratuïts! El pack amb més salsa del mercat. Comprar Pack Calçotada

Pels més aficionats als calçots, van organitzar un entretingut concurs on van participar els assistents més valents, que va consistir a menjar els màxims calçots possibles en cinc minuts. La persona que més calçots va poder menjar-se en el temps determinat, va emportar-se un pack de productes catalans tradicionals, on, òbviament, no van faltar ni els calçots, ni la salsa de calçots Ferrer!

La jornada va estar plena d’activitats dirigides a tota mena d’assistents i gustos personals. Pels més creatius, es van organitzar tallers proposats pels artesans del Poble Espanyol, i pel públic més sibarita es va realitzar un exquisit tast de vins D.O. de Catalunya. Tampoc van faltar activitats pels més petits de la casa, que van poder gaudir de l’experiència gastronòmica de la calçotada.

Si us vau perdre aquesta gran celebració culinària i us heu quedat amb les ganes de gaudir de totes les activitats i d’assistir a una calçotada popular i tradicional amb calçots i salsa de calçots Ferrer, apunteu-vos a la 4ª edició de la calçotada popular, el 28 de març al Poble Espanyol. Podeu comprar les entrades a la pàgina web.

 

 

▷ Emporta’t ja l’únic Pack Calçotada del mercat amb Enviaments Gratuïts! A més, amb quasi 2kg de salsa. Comprar Pack Calçotada
No hi ha comentaris

Publicar un comentari

Descobreix més a www.c-ferrer.com
Segueix-nos a: